Nieuwsberichten

 • Storing aan de openbare verlichting Hazewaal en gedeelte Admiraalspad in Medemblik

  De storing is op 19 juni gemeld bij netbeheerder Liander. Liander is diezelfde dag nog aan de slag gegaan om het te verhelpen. Helaas is de storing nog niet opgelost.

 • Infoavond over pleegzorg

  Pleegzorg is er voor kinderen die door omstandigheden tijdelijk niet thuis kunnen wonen. Om pleegouder te worden, hoef je geen superheld te zijn. Juist door heel gewoon te doen, beteken je iets bijzonders voor een pleegkind. Het allerbelangrijkste is dat je een pleegkind structuur, warmte en veiligheid kunt bieden.

 • Inloopbijeenkomst DEK-terrein Medemblik

  Op dinsdag 4 juli in het Wapen van Medemblik, Oosterhaven 1, 1671 AA Medemblik. U bent van harte welkom. Tussen 17.00 en 20.00 uur kunt u de schetsen van de voorgenomen woningbouw (circa 80 woningen) bekijken en vragen stellen over het plan. We staan klaar die te beantwoorden.

 • Veteranendag Medemblik

  Zaterdag 17 juni was de Veteranendag van gemeente Medemblik. Het Veteranencomité Medemblik, Operation Medemblik en het Veteranen Café Medemblik hebben de hoofden
  bij elkaar gestoken. Speciaal voor onze veteranen maakten zij met elkaar een gevarieerd programma.

 • Heideschapen tegen ruig gras

  Een kudde Kempische heideschapen gaat als proef ruig gras begrazen in met verplaatsbare netten afgezette gebieden. De dieren zijn gewend aan grazen in openbaar gebied en een herder bezoekt de kudde regelmatig. Ze komen drie keer per jaar terug op dezelfde locatie.

 • Tussentijdse peiling ondernemers regio Westfriesland

  De regio werkt samen met de Westfriese Bedrijvengroep en het Ontwikkelingsbedrijf NHN aan een sterker ondernemersklimaat. Hierover zijn afspraken gemaakt in 2016. Een van de afspraken is het versterken van de samenwerking tussen de regiogemeenten en bedrijven. Via een enquête wil de regio peilen hoe de ondernemers het ondernemersklimaat waarderen.