Kennissessie duurzame horeca: ondernemers helpen elkaar op weg

Duurzaam ondernemen is toekomstgericht ondernemen. Hoe doe je dat, zonder teveel tijd en geld te investeren? Twee horecaondernemers die hiermee veel ervaring hebben, delen hun praktijkervaringen. Samen met andere experts geven zij in een korte kennissessie tips om morgen meteen al te besparen.

Duurzame horecaAls u zich als ondernemer aanmeldt voor deze bijeenkomst, verlaat u deze met vijf snelle bespaartips, een overzicht van subsidie- en fiscale regelingen en weet u waar u terecht kan voor vragen en ondersteuning.

Waarom duurzame Horeca?

De horeca heeft direct te maken met maatschappelijke uitdagingen. Belangrijke thema’s binnen de branche zijn productiewijze van voedsel, afval, water, energie en voedselverspilling. Voedsel en energie worden duurder. Het loont om bewust en scherp in te kopen en slim te besparen. Hoe deze ondernemers dat handig doen en van welke regelingen ze gebruik kunnen maken, horen ze tijdens de kennissessie.

Gratis bijeenkomst

De kennissessie wordt horeca-ondernemers kosteloos aangeboden door de Westfriese gemeenten in samenwerking met Stichting Energieke Regio, Rabobank West-Friesland en RUD NHN. Zij zijn welkom op één van de twee lunchbijeenkomsten in maart.

Praktische informatie

U kunt zich aanmelden voor een van de twee lunchbijeenkomsten op de volgende data:

Dinsdag 21 maart

  • Tijd: 12.00-14.00 uur
  • Waar: Rabobank Zwaagdijk

Maandag 27 maart

  • Tijd: 12.00-14.00 uur
  • Waar: Gemeentehuis Hoorn

Aanmelden

Het aantal plaatsen is beperkt. Reserveer dus snel uw plaatsen! De reserveringen gaan op volgorde van binnenkomst. Stuur een e-mail naar l.dekruif@prisma-advies.nl . Vermeld in de mail uw naam, bedrijfsnaam en op welke datum u wilt komen.