Werk in uitvoering

Op deze pagina publiceert de gemeente een overzicht van werken die in uitvoering zijn of binnenkort in uitvoering komen.

 • Storing aan de openbare verlichting in Andijk

  In de Kleingouw is momenteel een storing in de openbare verlichting. De storing is op 31 januari gemeld bij netbeheerder Liander

 • Storing aan de openbare verlichting Opperdoes

  In de straten Hoge Werf, Julianastraat en een klein stukje Nieuweweg te Opperdoes is op dit moment een probleem aan de Openbare Verlichting. De storing is op 17 januari gemeld bij netbeheerder Liander.

 • Onderhoud Oosteinderweg, Dorpsstraat in Wognum/Nibbixwoud

  De Oosteinderweg en de Dorpsstraat tot aan de Weidelaan in Nibbixwoud gaan op de schop.
  Dat houdt in dat tot halverwege dit jaar geen doorgaand verkeer mogelijk is. Via borden is er een omleidingroute aangegeven.

 • Afsluiting Koningshof Medemblik

  Van 9 januari tot en met 3 maart is het Koningshof afgesloten vanwege riool- en bestratingwerkzaamheden. (tussen de Oude Haven en het Gedempt Achterom)

 • Tijdelijke fietsverbinding De Strip (Zwaag) open

  (Brom)fietsverkeer tussen Zwaagdijk-West en Zwaag kan vanaf 21 december 2016 gebruik maken van een tijdelijke fietsoversteekplaats met verkeerslichten over de N302 Westfrisiaweg bij De Strip in Zwaag. Vorig jaar werd de fietsverbinding ter hoogte van de Rijweg (Zwaag) afgesloten, waardoor fietsverkeer ruim een jaar moest omrijden.

 • Onderhoudswerkzaamheden Compagniesingel te Medemblik

  Maandag 5-12-2016 wordt er in opdracht van de Gemeente Medemblik begonnen met de grondwerkzaamheden en de bestrating van de Compagniesingel te Medemblik. Gedurende de werkzaamheden zal de weg en de parkeervakken tijdelijk niet bereikbaar zijn voor autoverkeer. Wel de parkeerplaats bij de huisartsenpost blijft toegankelijk voor al het verkeer.

 • Gronddepot Oosteinde Opperdoes

  Sinds met voorjaar van 2015 wordt het gronddepot aan het Oosteinde, hoek Markerwaardweg in Opperdoes afgegraven. De afname van de grond gaat vlot. Het gebied zal weer voor agrarische doeleinden gebruikt gaan worden nadat de werkzaamheden in oktober 2017 zijn afgerond.

 • Afsluiting fietstunnel Rijweg (Zwaag)

  Vanaf 28 augustus wordt de fietstunnel Rijweg in Zwaag afgesloten. De Rijweg loopt onder de N302 Westfrisiaweg door en verbindt Zwaagdijk-West en Zwaag met elkaar. Het fietsverkeer wordt omgeleid via bebording.

 • Werkzaamheden in de provincie Noord-Holland

  Een uitgebreid overzicht van werkzaamheden, evenementen, wegafsluitingen en omleidingen in de provincie Noord-Holland.

 • Werkzaamheden nutsbedrijven in de gemeente Medemblik

  Het hele jaar door voeren verschillende nutsbedrijven werkzaamheden uit in de gemeente Medemblik. Het betreft vervanging, nieuwe aansluitingen en reparaties aan hun kabels & leidingen.

Uitgelicht