Werk in uitvoering

Op deze pagina publiceert de gemeente een overzicht van werken die in uitvoering zijn of binnenkort in uitvoering komen.

 • Werkzaamheden vanwege vernieuwing voetbalveld SV Spartanen

  Binnenkort wordt het B-veld van Sportvereniging Spartanen vernieuwd. Er komt een prachtig nieuw kunstgrasveld. Na alle maatschappelijke discussies van het afgelopen jaar is er voor gekozen om kurk te gebruiken, in plaats van rubber korrels. Het sportcomplex ligt aan de Sportlaan in Wognum.

 • Afsluiting Gangwerf/Dorpsweg Twisk

  Van 3 juli tot en met 14 juli is de Dorpsweg afgesloten voor al het verkeer, met uitzondering van fietsers en wandelaars, vanwege rioolwerkzaamheden.

 • Afsluiting Oostwouder Dorpsstraat te Oostwoud

  Van 10 juli tot en met 14 juli is de Oostwouder Dorpsstraat t.h.v. huisnummer 59 afgesloten voor al het verkeer, vanwege rioolwerkzaamheden.
  Er zullen hier werkzaamheden worden verricht aan de huisaansluitingen van de riolering.

 • Wegafsluiting Graaf Florislaan en Burgemeester Schoutsenstraat Medemblik

  Van 22 mei tot en met 23 juni zijn de Graaf Florislaan en Burgemeester Schoutsenstraat in fases afgesloten voor het verkeer.

 • Reconstructie Oosteinderweg/Dorpsstraat – Nibbixwoud

  We hebben bij de start een aantal dagen slecht weer gehad. De werkzaamheden lopen daarom ongeveer 2 weken achter op de planning. De aannemer doet er alles aan om de achterstand in te halen door ook af en toe op de zaterdag te werken.

 • Gronddepot Oosteinde Opperdoes

  Sinds met voorjaar van 2015 wordt het gronddepot aan het Oosteinde, hoek Markerwaardweg in Opperdoes afgegraven. De afname van de grond gaat vlot. Het gebied zal weer voor agrarische doeleinden gebruikt gaan worden nadat de werkzaamheden in oktober 2017 zijn afgerond.

 • Afsluiting fietstunnel Rijweg (Zwaag)

  Vanaf 28 augustus wordt de fietstunnel Rijweg in Zwaag afgesloten. De Rijweg loopt onder de N302 Westfrisiaweg door en verbindt Zwaagdijk-West en Zwaag met elkaar. Het fietsverkeer wordt omgeleid via bebording.

 • Werkzaamheden in de provincie Noord-Holland

  Een uitgebreid overzicht van werkzaamheden, evenementen, wegafsluitingen en omleidingen in de provincie Noord-Holland.

 • Werkzaamheden nutsbedrijven in de gemeente Medemblik

  Het hele jaar door voeren verschillende nutsbedrijven werkzaamheden uit in de gemeente Medemblik. Het betreft vervanging, nieuwe aansluitingen en reparaties aan hun kabels & leidingen.

Uitgelicht