Werk in uitvoering

Op deze pagina publiceert de gemeente een overzicht van werken die in uitvoering zijn of binnenkort in uitvoering komen.

 • Asfalteren de Hoek /Zijdwerk Wervershoof

  Op maandag 21 en dinsdag 22 augustus krijgt de weg tussen De Hoek 12 en het Zijdwerk 7 in Wervershoof een nieuwe asfalt toplaag.

 • Werkzaamheden Kerkweg Wognum

  Van week 30 tot en met 42 zijn er werkzaamheden aan de Kerkweg.

 • Werkzaamheden vanwege vernieuwing voetbalveld SV Spartanen

  Binnenkort wordt het B-veld van Sportvereniging Spartanen vernieuwd. Er komt een prachtig nieuw kunstgrasveld. Na alle maatschappelijke discussies van het afgelopen jaar is er voor gekozen om kurk te gebruiken, in plaats van rubber korrels. Het sportcomplex ligt aan de Sportlaan in Wognum.

 • Gronddepot Oosteinde Opperdoes

  Sinds met voorjaar van 2015 wordt het gronddepot aan het Oosteinde, hoek Markerwaardweg in Opperdoes afgegraven. De afname van de grond gaat vlot. Het gebied zal weer voor agrarische doeleinden gebruikt gaan worden nadat de werkzaamheden in oktober 2017 zijn afgerond.

 • Afsluiting fietstunnel Rijweg (Zwaag)

  Vanaf 28 augustus wordt de fietstunnel Rijweg in Zwaag afgesloten. De Rijweg loopt onder de N302 Westfrisiaweg door en verbindt Zwaagdijk-West en Zwaag met elkaar. Het fietsverkeer wordt omgeleid via bebording.

 • Werkzaamheden in de provincie Noord-Holland

  Een uitgebreid overzicht van werkzaamheden, evenementen, wegafsluitingen en omleidingen in de provincie Noord-Holland.

 • Werkzaamheden nutsbedrijven in de gemeente Medemblik

  Het hele jaar door voeren verschillende nutsbedrijven werkzaamheden uit in de gemeente Medemblik. Het betreft vervanging, nieuwe aansluitingen en reparaties aan hun kabels & leidingen.

Uitgelicht