Werk in uitvoering

Op deze pagina publiceert de gemeente een overzicht van werken die in uitvoering zijn of binnenkort in uitvoering komen.

 • Wegwerkzaamheden Oosterwijzend Nibbixwoud

  Vanaf 12 oktober tot en met 10 november zijn er werkzaamheden aan de Oosterwijzend in Nibbixwoud. Er vindt een reconstructie plaats aan de Oosterwijzend, vanaf de Ganker tot en met het fietspad Sluisvenpad.

 • Afsluiting Zeeweg Wervershoof

  In week 44, van 30 oktober tot 3 november, krijgt de Zeeweg in Wervershoof vanaf het Kombord Andijk tot en met de rotonde bij Zeeweg 43 een nieuwe asfaltlaag.

 • Afsluiting Heemraad Witweg te Oostwoud

  Van 2 oktober tot en met 13 oktober is de Heemraad Witweg tussen huisnummer 7A en 19 (kruising met de Pletering) afgesloten voor al het verkeer, vanwege de aanleg van een nieuw riool inclusief een aantal huisaansluitingen.

 • Wegafsluiting Oosteinderweg/Dorpsstraat te Wognum/Nibbixwoud

  Vanwege asfaltwerkzaamheden zijn de wegen Oosteinderweg in Wognum en de Dorpsstraat in Nibbixwoud van maandag 9 oktober tot en met woensdag 11 oktober afgesloten voor het autoverkeer.

 • Werkzaamheden Kerkweg Wognum

  Update 12-10-2017: Door de extreme regenval in fase 2 is fase 3 later gestart. Dit is de laatste fase, de verwachting is dat werkzaamheden afgerond zijn in week 43.

 • Gronddepot Oosteinde Opperdoes

  Sinds met voorjaar van 2015 wordt het gronddepot aan het Oosteinde, hoek Markerwaardweg in Opperdoes afgegraven. De afname van de grond gaat vlot. Het gebied zal weer voor agrarische doeleinden gebruikt gaan worden nadat de werkzaamheden in oktober 2017 zijn afgerond.

 • Afsluiting fietstunnel Rijweg (Zwaag)

  Vanaf 28 augustus wordt de fietstunnel Rijweg in Zwaag afgesloten. De Rijweg loopt onder de N302 Westfrisiaweg door en verbindt Zwaagdijk-West en Zwaag met elkaar. Het fietsverkeer wordt omgeleid via bebording.

 • Werkzaamheden in de provincie Noord-Holland

  Een uitgebreid overzicht van werkzaamheden, evenementen, wegafsluitingen en omleidingen in de provincie Noord-Holland.

 • Werkzaamheden nutsbedrijven in de gemeente Medemblik

  Het hele jaar door voeren verschillende nutsbedrijven werkzaamheden uit in de gemeente Medemblik. Het betreft vervanging, nieuwe aansluitingen en reparaties aan hun kabels & leidingen.

Uitgelicht