Hof van Wognum in Wognum (herontwikkeling voormalige Hieronymusschool)

Het ‘Hof van Wognum’ bestaat uit 26 luxe levensloopbestendige woningen en appartementen voor senioren. De woningen worden te huur aangeboden. Levensloopbestendige woningen zijn geschikt om er zo lang mogelijk in te blijven wonen. Alle belangrijke functies (slaapkamer en badkamer) zijn op de begane grond.

Het project bestaat uit:

  • 8 grondgebonden woningen met een kapverdieping aan de Kerkstraat
  • 8 appartementen van één verdieping op de begane grond.
  • 10 appartementen met een kapverdieping op de eerste verdieping.

De woningen worden gebouwd in de vorm van een hofje. De woningen en appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin.

Impressie Hof van Wognum

Hier opent u de plattegrond van het plan.

Ontwikkeling en verhuur:

De projectontwikkelaar/bouwer Kuin Vastgoed b.v. bouwt het plan samen met de Woonschakel. De bouw start op 15 november 2016. De woningen zijn ontworpen door architectenbureau Breddels in opdracht van 'Woongraag'.

  • De huurappartementen zijn eigendom van woningbouwvereniging “De Woonschakel”. De Woonschakel verhuurt deze woningen. Voor meer informatie over de verhuur en inschrijven kunt u terecht bij www.dewoonschakel.nl.
  • De huurwoningen aan de Kerkstraat worden verhuurd door Kuin b.v. Indien u belangstelling heeft voor deze woningen kunt u contact opnemen met  Kuin b.v..