Werk in uitvoering

Op deze pagina publiceert de gemeente een overzicht van werken die in uitvoering zijn of binnenkort in uitvoering komen.

 • Wegafsluiting Benningbroek, Oosterstraat 16

  Vanwege werkzaamheden voor een huisaansluiting op het hoofdriool is de weg afgesloten van 10 tot en met 12 april.

 • Onderhoud Oosteinderweg, Dorpsstraat in Wognum/Nibbixwoud

  De Oosteinderweg en de Dorpsstraat tot aan de Weidelaan in Nibbixwoud gaan op de schop.
  Dat houdt in dat tot halverwege dit jaar geen doorgaand verkeer mogelijk is. Via borden is er een omleidingroute aangegeven.

 • Afsluiting Koningshof Medemblik

  Van 9 januari tot en met 13 maart is het Koningshof afgesloten vanwege riool- en bestratingwerkzaamheden. (tussen de Oude Haven en het Gedempt Achterom)

 • Onderhoudswerkzaamheden Compagniesingel te Medemblik

  Update 17 maart: Door de vorst in de afgelopen maanden zijn we 3,5 week achter op schema met de werkzaamheden aan de Compagniesingel. De parkeerplaatsen ten behoeve van de huisartsenpost worden in week 7 tot en met 13 heringericht. We streven ernaar om de werkzaamheden eind maart af te ronden.

 • Gronddepot Oosteinde Opperdoes

  Sinds met voorjaar van 2015 wordt het gronddepot aan het Oosteinde, hoek Markerwaardweg in Opperdoes afgegraven. De afname van de grond gaat vlot. Het gebied zal weer voor agrarische doeleinden gebruikt gaan worden nadat de werkzaamheden in oktober 2017 zijn afgerond.

 • Afsluiting fietstunnel Rijweg (Zwaag)

  Vanaf 28 augustus wordt de fietstunnel Rijweg in Zwaag afgesloten. De Rijweg loopt onder de N302 Westfrisiaweg door en verbindt Zwaagdijk-West en Zwaag met elkaar. Het fietsverkeer wordt omgeleid via bebording.

 • Werkzaamheden in de provincie Noord-Holland

  Een uitgebreid overzicht van werkzaamheden, evenementen, wegafsluitingen en omleidingen in de provincie Noord-Holland.

 • Werkzaamheden nutsbedrijven in de gemeente Medemblik

  Het hele jaar door voeren verschillende nutsbedrijven werkzaamheden uit in de gemeente Medemblik. Het betreft vervanging, nieuwe aansluitingen en reparaties aan hun kabels & leidingen.