Kennissessie zaadveredeling en bloembollenexport

De agrarische sector heeft direct te maken met maatschappelijke uitdagingen. De herkomst van voedsel (van zaad tot eindproduct) en energie wordt steeds belangrijker voor de consument. Op 1 juni is er een kennissessie speciaal voor ondernemers in de zaadveredeling en de bloembollenexport.

zaadHoe onderneem je duurzaam, zonder teveel tijd en geld te investeren? Een collega-ondernemer uit de branche deelt zijn praktijkervaringen. Samen met andere experts krijgen de deelnemers tips om meteen in de praktijk te brengen. Ook is er een praktisch overzicht van subsidie- en fiscale regelingen. Na afloop weten de ondernemers bovendien waar ze terecht kunnen voor ondersteuning.

Deelname voor ondernemers in en rond de zaadveredeling en bloembollen is kosteloos. De kennissessie wordt georganiseerd door de Westfriese gemeenten, Stichting Energieke Regio, Rabobank West-Friesland en RUD NHN. De bijeenkomst (met broodjes) vindt plaats op donderdag 1 juni van 12.00 - 14.00 uur bij Rabobank Zwaagdijk. Stuur een e-mail naar l.dekruif@prisma- advies.nl . Vermeld in de mail uw naam en bedrijfsnaam.

Wanneer: donderdag 1 juni

Hoe laat: 12.00 - 14.00 uur

Waar: Rabobank Zwaagdijk-Oost