Proclaimer

Dit is de officiële website van de gemeente Medemblik. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw mailtje bijzonder op prijs. U kunt daartoe het adres info@medemblik.nl gebruiken. Bij voorbaat hartelijk dank!

Anonimiteit

U kunt de website van de gemeente anoniem bezoeken. Wel willen wij een beeld krijgen van het aantal bezoekers van onze site en welke pagina's er bezocht worden. Wij kijken dus alleen naar aantallen en niet naar wie onze site heeft bezocht. Uw gegevens blijven dus anoniem.

Veiligheid

Met het downloaden van deze site of een deel ervan, kunnen virussen worden geïmporteerd die de werking van uw computer en programmatuur kunnen beïnvloeden. Wij proberen dit risico tot een minimum te beperken door regelmatig te controleren op virussen. Helaas kunnen wij geen garanties afgeven.

Links naar andere sites

Een aantal links in deze site leidt naar andere sites op servers van derden, waarop de gemeente geen controle heeft. De gemeente is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen. Ook aanvaardt de gemeente geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze sites of voor wat daaruit voortvloeit. Op deze site worden in principe alleen links opgenomen die passen binnen het gemeentelijke beleid en die een niet commercieel doel hebben. Indien de eigenaar/eigenares van een site bezwaar maakt tegen het feit, dat via deze gemeentelijke website een link is opgenomen naar zijn/haar site, zullen wij met hem/haar in overleg treden en desgewenst de bewuste link verwijderen. Mocht u als bezoeker van de site 'dode' links tegenkomen, meld ons dat op info@medemblik.nl en andere gebruikers zullen u daar dankbaar voor zijn.

Subnavigatie