Taxatieverslag en Aanslag/WOZ-beschikking inzien

U kunt op deze pagina uw aanslag, WOZ-beschikking en taxatieverslag inzien. De manier waarop u dit kunt doen is:

Inwoners kunnen inloggen met DigiD van de eigenaar en/of gebruiker van de woning, het bedrijf en dergelijke. Dit is de persoon die vermeld staat op de aanslag/WOZ-beschikking.

Staat een bedrijf vermeld op de aanslag/WOZ-beschikking dan kunt u inloggen met het aanslagnummer en het aanslagbedrag. Bijvoorbeeld: aanslagnummer 201600009999900 en bedrag 449670 (€ 4.496,70).

Lukt het niet om het taxatieverslag online te bekijken dan kunt u mailen naar woz@medemblik.nl met vermelding van het adres van de woning, het bedrijf en dergelijke.

Wat is een taxatieverslag?

De gemeente heeft van alle onroerende zaken een taxatieverslag. Hierop staat onder andere de WOZ-waarde van uw woning, bedrijf en dergelijke vermeld.

Op het taxatieverslag staan de volgende gegevens:

  • aanduiding van uw onroerende zaak
  • kadastrale gegevens
  • objectgegevens
  • marktgegevens bij een woning en van vergelijkbare woningen

Zijn de gegevens op het taxatieverslag niet juist wilt u ons dan bellen?

Wat is een aanslag/WOZ-beschikking?

De gemeente heft verschillende soorten belastingen en deze staan vermeld op de aanslag. Als u eigenaar bent van een onroerende zaak dan wordt ook de WOZ-waarde daarvan vermeld. WOZ staat voor Waardering Onroerende Zaken.

Mogen we u een paar korte vragen stellen?

Wij willen graag de dienstverlening aan de hand van uw ervaring verbeteren. Zou u een korte vragenlijst willen invullen? Uw antwoorden worden anoniem verwerkt.

NAAR DE VRAGENLIJST

Uitgelicht