Werk in uitvoering

Op deze pagina publiceert de gemeente een overzicht van werken die in uitvoering zijn of binnenkort in uitvoering komen.

 • Halve rijbaanafsluiting Oosteinde en Komweg, Oostwoud

  In verband met een breuk in de persleiding moet een nieuw persleiding aangelegd worden. De weg wordt voor al het gemotoriseerde verkeer afgesloten. Voor fietsers en voetgangers blijft de weg bereikbaar.

 • Wegwerkzaamheden Oosterwijzend Nibbixwoud

  Vanaf 12 oktober tot en met 10 november zijn er werkzaamheden aan de Oosterwijzend in Nibbixwoud. Er vindt een reconstructie plaats aan de Oosterwijzend, vanaf de Ganker tot en met het fietspad Sluisvenpad.

 • Afsluiting Zeeweg Wervershoof

  In week 44, van 30 oktober tot 3 november, krijgt de Zeeweg in Wervershoof vanaf het Kombord Andijk tot en met de rotonde bij Zeeweg 43 een nieuwe asfaltlaag.

 • Gronddepot Oosteinde Opperdoes

  Sinds met voorjaar van 2015 wordt het gronddepot aan het Oosteinde, hoek Markerwaardweg in Opperdoes afgegraven. De afname van de grond gaat vlot. Het gebied zal weer voor agrarische doeleinden gebruikt gaan worden nadat de werkzaamheden in oktober 2017 zijn afgerond.

 • Afsluiting fietstunnel Rijweg (Zwaag)

  Vanaf 28 augustus wordt de fietstunnel Rijweg in Zwaag afgesloten. De Rijweg loopt onder de N302 Westfrisiaweg door en verbindt Zwaagdijk-West en Zwaag met elkaar. Het fietsverkeer wordt omgeleid via bebording.

 • Werkzaamheden in de provincie Noord-Holland

  Een uitgebreid overzicht van werkzaamheden, evenementen, wegafsluitingen en omleidingen in de provincie Noord-Holland.

 • Werkzaamheden nutsbedrijven in de gemeente Medemblik

  Het hele jaar door voeren verschillende nutsbedrijven werkzaamheden uit in de gemeente Medemblik. Het betreft vervanging, nieuwe aansluitingen en reparaties aan hun kabels & leidingen.