Beste ondernemers in de gemeente Medemblik

Het is een bijzondere en moeilijke tijd. Ook de ondernemers in de gemeente Medemblik worden hard getroffen door de maatregelen rondom het coronavirus. Ik wil daarom mijn waardering uitspreken voor uw inzet, daadkracht en vermogen tot omdenken. Maar ook voor het naleven van de RIVM maatregelen en het werk dat ‘gewoon’ doorgaat. Ik ben onder de indruk van de creatieve oplossingen en de samenwerkingen die ontstaan.

Maatregelen en hulp

Behalve u complimenteren, wil ik u laten weten dat de gemeente voor u klaar staat. Wij hebben onze dienstverlening voor ondernemers uitgebreid met een speciaal Ondernemersloket corona. De overheid heeft een aantal (financiële) regelingen in het leven geroepen en bijna wekelijks komen daar nieuwe bij. Deze vindt u op www.medemblik.nl/coronamaatregelen. U vindt daar ook de gemeentelijke- en provinciale maatregelen.

Ondanks deze regelingen kan het gebeuren dat u er niet uitkom. Mogelijk vormt u een uitzondering op alle regels of heeft u behoefte aan praktische hulp. We horen dat graag van u, zodat wij u verder kunnen helpen. Laat via de website een terugbelverzoek achter. Dan nemen wij contact met u op. Vragen over corona gerelateerde onderwerpen worden met voorrang beantwoord

Deze crisis vraagt veel van u. Daarom nogmaals mijn grote waardering voor de inzet voor u als ondernemer. Heeft u vragen of hulp nodig? Schroom dan niet en laat het ons weten. Ik hoop snel samen met u vooruit te kunnen kijken naar betere tijden.

Voor nu wens ik u, uw naasten en dierbaren veel sterkte en gezondheid toe.

Harry Nederpelt, wethouder Economische Zaken

Naar overzicht