Deelnemers gezocht voor Sportwerkt!

Wil jij een betere conditie en een gezondere levensstijl? Meer zelftrouwen opdoen en leren op het gebied van solliciteren en geldzaken? Dan is Sportwerkt! iets voor jou!

Maandag 8 oktober start het project Sportwerkt! Dit intensieve programma van zes weken is een samenwerking tussen MEE & de Wering en Sportservice Noord-Holland. Deelnemers krijgen naast kennismaking met verschillende sporten, ook workshops op het gebied van presenteren, gezonde voeding, solliciteren en geldzaken aangeboden.

Drie keer per week

Tijdens het project Sportwerkt! ga je minimaal drie dagdelen in de week sporten en doe je met de workshops kennis op om je leefstijl te verbeteren. Je wordt geen topsporter, maar leert sport als middel te gebruiken om lichamelijk en geestelijk fitter te worden. Iedere week leer je tijdens de terugkomdagen over solliciteren en presenteren, voeding en gezond koken, lifestyle en budgetcoaching. En wanneer je het traject volbrengt krijg je ook nog een sportabonnement voor een jaar!

Aanmelden en meer informatie

Woon je in gemeente Medemblik, ben je ouder dan 18 en wil je je leefstijl verbeteren? Dan is Sportwerkt! echt iets voor jou! Meedoen is gratis. Aanmelden kan tot 24 september bij projectmedewerker Sanne van Kerkhof van MEE & de Wering via . Hier kan je ook terecht voor meer informatie.

 

Naar overzicht