Digitaal platform voor kernen

Kernraad Wognum start met pilot

Foto van de Protestante kerk gemaakt vanaf het kruispunt Kaaspers en Kerkstraat

De Kernraad Wognum heeft hard gewerkt om de kernvisie Wognum tot stand te brengen. Zij wil de conceptversie graag met inwoners en andere betrokkenen delen. Binnenkort is het mogelijk om op de kernvisie te reageren via het nieuwe digitale platform van de gemeente Medemblik.

Digitaal platform

Vanaf 2 oktober is de kernvisie op het nieuwe digitale platform te zien. U kunt dan op de eigen ‘Wognum’ pagina inloggen.

Hoe komt u bij het digitale platform?

Vanaf 2 oktober staat op www.dorpsraadwognum.nl én op www.medemblik.nl een link naar de pagina’s. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de ontwikkeling van deze pagina’s waarmee de Dorpsraad Wognum als pilot-project van start gaat.

Presentatie 2 oktober

Voordat het digitale platform online staat, kunt u de kernvisie voor Wognum vinden op www.dorpsraadwognum.nl. Uiteraard kunt u ook met eventuele vragen en opmerkingen terecht op de avond van de presentatie. U bent van harte welkom op woensdag 2 oktober in café Stam om 20.00 uur om te horen en te zien hoe de wensen en gedachten voor de komende periode zijn vastgelegd. Op- of aanmerkingen kunt u mailen aan of na 2 oktober melden via het digitale platform. Alle reacties worden beoordeeld in de weken na de presentatie, om eventueel te worden meegenomen in de uiteindelijke kernvisie.

Een nieuwe visie… een nieuwe (oude) naam…

De Dorpsraad Wognum heeft bij het opgaan in de gemeente Medemblik als één van de weinige raden de naam gewijzigd in Kernraad. Omdat deze naam niet tot een groter draagvlak heeft geleid, doopt Wognum de naam weer om tot Dorpsraad Wognum. Deze wil er graag zijn voor de hele gemeenschap en de verbinding vormen tussen inwoner en gemeente.

Naar overzicht