In rouw ontmoeten

In 2020 begonnen de wijkteams in de gemeente Medemblik met een wandelgroep voor mensen die een partner of naast(en) zijn verloren. Voor de derde keer gaat de wandelgroep in de maanden september en oktober van start.Hoe gaat het nu met je? Een vraag die zich niet zo gemakkelijk laat beantwoorden als je een geliefde hebt verloren. Verlies hoort bij het leven, maar praten over de dood lukt niet altijd. Toch kan dat juist de pijn verlichten. Praten met iemand die hetzelfde is overkomen, kan troostend zijn.

De maatschappelijk werkers van het wijkteam nodigen je uit voor een rouwwandeling in de prachtige natuur. Om samen met lotgenoten al wandelend ervaringen en herinneringen te delen. Hoe kort of lang geleden dit verlies ook is geweest. De maatschappelijk werker wandelt mee, gaat eventueel in gesprek en kan ingaan op vragen We wandelen 6 keer op maandagmorgen in de maanden september en oktober. Deelname is gratis. Iedereen is vrij om na afloop na te praten met koffie en/of thee, voor eigen kosten.  

Waar

De wandelgroep start op maandag 12 september. We beginnen om 09.30 uur vanaf de Pankoek in Wognum en eindigen ca. 10.30 uur. De Pankoek is te vinden aan de Grote Zomerdijk ter hoogte van huisnummer 7.

Aanmelden

Wil jij je aansluiten bij onze wandelgroep of meer informatie, stuur dan een e-mail aan: maatschappelijkwerk@medemblik.nl of bel met Silvia Wagemaker (06-12522994) of Astrid Bakker (06 - 11859604).

Data rouwwandelingen:

Maandag 12 september

Maandag 19 september

Maandag 26 september

Maandag  3 oktober

Maandag 10 oktober

Maandag 16 oktober