Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Woont u in de gemeente Medemblik en wil uw kind graag voetballen, muziekles, turnen, streetdance, judo of aan theater doen? Maar is er thuis weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Medemblik helpt!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch lid kunnen worden van een club. Voor die kinderen betalen ze de contributie/het lesgeld en in bepaalde gevallen de hulpmiddelen die nodig zijn.

Intermediair

U kunt zelf geen bijdrage aanvragen. Daar is een intermediair voor nodig. Bijvoorbeeld de leerkracht, buurtsportcoach, cultuurcoach, schuldhulpverlener, jeugdhulpverlener, vrijwilliger van de Stichting Leergeld of iemand van het sociaal wijkteam. Als de aanvraag ingediend is, kan uw kind vaak al binnen drie weken sporten of op les. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Medemblik of het doen van een aanvraag? Ga naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/noordholland en vervolgens naar de spelregels van gemeente Medemblik. Of neem contact op met de lokale co√∂rdinator, Sabine van Lochem van Team Sportservice West-Friesland:

(0229) - 28 77 00, .

Naar overzicht