Jouw Sport Pas (JSP) is weer begonnen!

Afbeelding van logo Jouw sport pas

Zit jouw kind op de basisschool en wil hij/zij een (nieuwe) sport proberen? Vanaf de herfstvakantie kunnen kinderen met de ‘Jouw Sport Pas’ een aantal kennismakingslessen volgen. 

De JeugdSportPas gaat voortaan verder onder de naam “Jouw Sport Pas" en daarvoor kunnen kinderen van de basisschool weer inschrijven voor de lessen vanaf de herfstvakantie. Met de JSP krijgen deelnemers de kans om een aantal kennismakingslessen in een sport te volgen zonder direct lid te worden. De JSP wordt georganiseerd door Team Sportservice West-Friesland in samenwerking met basisscholen en lokale sportaanbieders.

Aanmelden en deelname

Altijd al willen kickboksen, schaatsen, dansen of zwemmen? Dat is nu mogelijk! Team Sportservice heeft nog meer uitdagend aanbod.

Het aanbod voor JSP Medemblik najaar 2019 vind je hier. Je kunt meerdere sporten uitproberen. Kies je sport en reken gelijk af. Inschrijven is mogelijk tussen 9 september en 7 oktober. Deze kennismakingslessen worden gegeven tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie. Alle data en tijden staan vermeld. Staat de sport er niet meer bij? Dan betekent het dat de les vol zit. Houd dan de website in de gaten want mogelijk komt er een nieuw aanbod.

Let op: Bij te veel/weinig aanmeldingen kunnen data/tijden gewijzigd of geannuleerd worden. Je ontvangt hierover bericht.

Informatie

Voor vragen en meer informatie: Team Sportservice West-Friesland, tel. 0229-28 77 00 of mail naar .

Naar overzicht