Meer ruimte voor bijgebouwen Twisk?

Woont u in het beschermde dorpslint van Twisk? Hier geldt nu nog dat bijgebouwen op uw achtererf, zoals schuurtjes en uitbouwtjes, niet groter mogen zijn dan in totaal 60 vierkante meter. In de rest van Medemblik zijn al meer vierkante meters toegestaan. Moet het beleid voor bijgebouwen op achtererven in Twisk verruimd worden? Wat vindt ú daarvan?

De gemeente wil graag de mening van inwoners/betrokkenen over de behoefte voor het beschermde dorpslint van Twisk het aantal toegestane vierkante meters voor bijgebouwen te verruimen. Of vindt u dat, juist vanwege de beschermde status van het dorpslint, de omvang van de bijgebouwen maximaal 60 m2 mag zijn?

Uw mening telt

Wij nodigen u uit over dit onderwerp een enquête in te vullen. Deze enquête is vanaf vrijdag 11 september beschikbaar op de website: www.Samen.Medemblik.nl (bij het project ‘Verruiming bijgebouwen Twisk’)

In gesprek met inwoners van Twisk

Dit najaar organiseren we een inspraakavond met de bewoners, de dorpsraad en belangenorganisaties. Uw inbreng vanuit de ingevulde enquête wordt daarin meegenomen.

Naar overzicht