Word burgerhulpverlener!

Een nagebootste situatie van een reanimatie. Er ligt een persoon op straat naast een omgevallen fiets. Er wordt door twee personen hulp verleent. Een man reanimeert de persoon op straat
Reanimatie is van levensbelang, je maakt echt het verschil.

Vanaf november start onze gemeente weer met de opleiding ‘Reanimatie met AED’.

Reanimatie is van levensbelang, je maakt echt het verschil! Als de reanimatie binnen zes minuten kan worden gestart (wat vaak lukt door het netwerk van burgerhulpverleners), is de kans op overleving het grootst.
Heb je de beginnersopleiding al gevolgd en wil je je kennis opfrissen? Kies dan voor de (gratis) herhalingsopleiding (meerdere data). 

Gratis beginnersopleiding

In november, december en januari biedt onze gemeente in samenwerking met Robé weer de beginners- en herhalingsopleiding ‘Reanimatie met AED’ aan. Door de opleiding te volgen wordt u officieel geregistreerd als burgerhulpverlener.

U wordt opgeleid tot burgerhulpverlener. Aan het eind van de avond ontvangt u een certificaat waarmee u zich meteen kunt registreren op www.Hartslagnu.nl.

Datum beginnersopleiding: 2 december 2019

Zodra u de opleiding hebt gevolgd en officieel burgerhulpverlener bent, kunt u worden ingezet om hulp te verlenen. Wanneer iemand in uw omgeving een hartstilstand heeft, ontvangt u een sms-bericht. Hierin wordt u gevraagd naar het slachtoffer te gaan of om eerst de AED op te halen.

Gratis herhalingsopleiding

Hebt u de beginnersopleiding al gevolgd en wilt u uw kennis actueel houden, dan is deze opleiding geschikt voor u.

Data herhalingsopleiding:

  • 11 november 2019  -  14 november 2019 -  21 november 2019
  • 4 december 2019
  • 20 januari 2020  -  23 januari 2020  -  5 februari 2020

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Robé Opleidingen BHV via .

Meer informatie? Kijk dan op

Praktische informatie

De opleidingsavonden zijn van 19:00 tot ongeveer 22:00 bij Robé in Andijk. Uiteraard incl. koffie/thee. Adres: Robé Opleidingen, Middenweg 58, 1619 BN Andijk, telefoon: (0228)596979

 

Naar overzicht