Maatregelen voor ondernemers

De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben mogelijk voor u als ondernemer grote (financiële) gevolgen. We kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. Inmiddels zijn veel instanties actief met het geven van informatie en zijn er al maatregelen in het leven geroepen om u financieel te ondersteunen. Op deze informatiepagina staat een overzicht van maatregelen en praktische informatie die voor u van toepassing kan zijn.

Voor vragen over gemeentelijke regelingen en maatregelen kunt u bij onze accountmanagers van Economische Zaken terecht. Maak gebruik van ons terugbelverzoek en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Please contact our Economic Affairs’ account managers if you have questions regarding local regulations or measures for businesses regarding Coronavirus/Covid-19. If you use the callback request-form (green button below), we will contact you as soon as possible.

 

Terugbelverzoek Callback request

Het coronavirus heeft een grote impact op de economie. Daarom verlengt het kabinet de steunmaatregelen, zoals de NOW-subsidie voor werkgevers en de Tozo voor zelfstandigen, met negen maanden. Daarmee krijgen ondernemers voor een langere periode helderheid, rust en tijd.

LET OP!

Een aantal regelingen uit het tweede corona steun- en herstelpakket voor ondernemers loopt eind september af. In het derde steun- en herstel pakket worden enkele van deze regelingen verlengd. Hiervoor gelden wel aanvullende voorwaarden en verlening hiervan gebeurt niet automatisch (zie tabblad landelijke maatregelen hieronder).

Naar het overzicht