Ondersteuning en tegemoetkoming Kunst, Cultuur, Welzijn en Sport

Veel maatschappelijke organisaties in West-Friesland hebben extra kosten moeten maken. Kosten die noodzakelijk zijn om de verspreiding van corona zoveel mogelijk te kunnen beperken. De gemeente Medemblik communiceert via het Loket Maatschappelijke Voorzieningen. Het loket gaat over ondersteuningsregelingen voor maatschappelijke organisaties. Het werkt samen met het Ondernemersloket én Vrijwilligerspunt West-Friesland om informatie te delen en ondersteuning te kunnen bieden.

We hebben de gepubliceerde steunpakketten van de overheid op een rijtje gezet. Bekijk of uw organisatie in aanmerking komt voor een van de steun- en herstelpakketten. Voor een compleet overzicht van financiële steunpakketten kunt u via de website van de Rijksoverheid terecht. Oók de Provincie Noord-Holland kan mogelijk ondersteuning bieden voor uw organisatie ga hiervoor naar de website van de provincie Noord-Holland.

Specifieke maatregelen en subsidies zijn beschikbaar en worden ook gepubliceerd via de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen.

Vrijwilligerspunt helpt

Naast de steunpakketten van de overheid, zijn er ook (lokale) instanties die financiële steun kunnen bieden. Wilt u weten of er geld beschikbaar is voor uw organisatie en/of uw initiatief? Neem contact op met een van onze adviseurs via info@vrijwilligerspunt.com of 0229 21 64 99.

Naar het overzicht