Reconstructie woonwijk Pletering Oostwoud

We gaan de openbare ruimte in de Pletering aanpakken en herinrichten. De straten (Pletering,
De Zoutman, Dr. Mulderstraat en Woudrust) zijn in matige conditie en de bomen geven veel overlast (door wortelopdruk en naaldverlies). Verder is de parkeerdruk hoog in de wijk. Ook is de riolering  verouderd en aan vervanging toe. Kortom: deze straten zijn toe aan een opknapbeurt.

Stand van zaken

Op dit moment (oktober 2020) is het project in voorbereiding. Wij bekijken welke werkzaamheden we precies gaan uitvoeren en kijken op welke manier bewoners kunnen meedenken over het project.

Planning (onder voorbehoud)

Dit jaar starten we het ontwerptraject én de participatie en we verwachten begin 2021 een ontwerp gereed te hebben. In de loop van volgend jaar werken we het ontwerp technisch uit en bepalen we welke aannemer de werkzaamheden gaat uitvoeren. We verwachten in de herfst van 2021 te starten met de uitvoering van de herinrichting. Begin 2022 zijn de werkzaamheden klaar.

Informatie

Op deze pagina vindt u de laatste stand van zaken. Bij belangrijke momenten in het project informeren we omwonenden via een brief.

Vragen?

Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag. Uw vragen kunt u richten aan de projectleider via het nummer 0229 85 60 00 of via reconstructie.pletering@medemblik.nl.

 

Participeren met ons

Wilt u met ons meedenken over projecten? Via Participeren op Samen.Medemblik leest u hoe dit werkt. 

 

 

Naar het overzicht