Decemberactie 2018

De gemeente Medemblik stelt in december speciaal voor kinderen uit Medemblik (tot en met 17 jaar) van ouders die weinig te besteden hebben een extraatje beschikbaar.

  • per kind hebben we een pakket met een VVV-bon en twee cadeautjes samengesteld
  • bij de keuze van de cadeautjes hebben we (zoveel mogelijk) rekening gehouden met de leeftijd van uw kind
  • de VVV-bon is voor ieder kind gelijk en kan worden uitgegeven aan bijvoorbeeld: uitjes, kleding, kerstdiner en/of speelgoed

Hoe werkt het?

Kinderen van ouders die weinig te besteden hebben (netto-inkomen max. 120% van de bijstandsnorm) kunnen zich aanmelden voor deze speciale Decemberactie. Via onderstaand webformulier (groene knop) kunt u voor uw kinderen een aanvraag voor de Decemberactie indienen. U kunt het aanvraagformulier tot en met 31 december 2018 invullen.

We doen ons best om alles wat vóór donderdag 20 december aangevraagd is, voor de kerst te laten bezorgen.  Dien je je aanvraag in tussen 20 en 31 december? Dan ontvang je het pakket begin januari 2019.

Doe mee met de Decemberactie

Formulierenbrigade

Komt u er online niet uit? De Formulierenbrigade kan u helpen. Zij zijn op woensdagen van 10:00 tot 12:00 uur aanwezig in het middengebouw van het gemeentehuis (Dick Ketlaan 21, Wognum).

Zie ook