Decemberactie 2021

De gemeente Medemblik stelt in december een extraatje beschikbaar. Dit is bedoeld voor kinderen uit Medemblik (tot en met 17 jaar) van ouders die weinig te besteden hebben.

  • per kind hebben we een pakketje met een VVV-bon en twee cadeautjes samengesteld.
  • de VVV-bon is voor ieder kind gelijk en kan worden uitgegeven aan bijvoorbeeld: uitjes, kleding, kerstdiner en/of speelgoed.

Hoe werkt het?

Kinderen van ouders die weinig te besteden hebben kunnen zich aanmelden voor deze speciale Decemberactie (netto-inkomen max. 120% van de bijstandsnorm en/of in een lopende schuldregeling). Via onderstaand webformulier (groene knop) kunt u voor uw kinderen een aanvraag voor de Decemberactie indienen. U kunt het aanvraagformulier tot en met 31 december 2021 invullen.

Pakketjes die vóór 20 december 2021 aangevraagd zijn, worden naar verwachting voor de kerst bezorgd. Aanvragen die tussen 20 en 31 december 2021 zijn gedaan, worden begin januari 2022 bezorgd.

Let op: stem goed met uw bewindvoerder af wie de aanvraag doet, u óf uw bewindvoerder!

Aanvraag

Via onderstaand webformulier (groene knop) kunt u voor uw kinderen een aanvraag voor de Decemberactie indienen. Dit webformulier is alleen beschikbaar met DigiD. Als de aanvraag met DigiD niet lukt dan kunt u dit aanvraagformulier gebruiken (pdf, 194 KB). Wilt u een uitgeprint aanvraagformulier ontvangen? Stuur dan een mailtje naar: decemberactie@medemblik.nl.

Doe mee met de decemberactie (DigiD)

Formulierenbrigade

Komt u er online niet uit? De Formulierenbrigade kan u helpen.