Aanbestedingen

Alle aanbestedingen van de gemeente Medemblik, maar ook alle andere aanbestedingen van de Nederlandse en Europese overheid, staan op Tenderned. Ons inkoop- en aanbestedingsbeleid is gebaseerd op de Aanbestedingswet.

Tenderned

TenderNed is het online marktplein voor aanbestedingen. Hier publiceren alle Nederlandse overheden hun opdrachten. Ondernemers en overheden lopen het aanbestedingsproces via TenderNed digitaal door: van vooraankondiging tot inschrijving en gunning. Dit voorkomt vormfouten en maakt aanbesteden voor alle partijen eenvoudiger en goedkoper. Om u als ondernemer te kunnen registreren op TenderNed heeft u eHerkenning nodig.

Een aanbesteding in Noord- Holland

Hoe kunt u als ondernemer inschrijven op een aanbesteding en waar moet u rekening mee houden? De gemeenten en verschillende overheidsorganisaties in de regio Noord-Holland Noord werken op dezelfde manier. We leggen uit hoe u als ondernemer uw kansen kunt vergroten

Inkoopvoorwaarden

Inkoopvoorwaarden zijn de verplichte spelregels waar ondernemers zich aan moeten houden. Ze gelden voor iedereen die zaken doet met de gemeente. Hieronder treft u de inkoopvoorwaarden voor levering en diensten, werken en ook IT.

Klachtenmeldpunt

Heeft u een klacht over de inkoop of aanbesteding?

U kunt terecht bij het klachtenmeldpunt aanbesteden of direct het formulierinvullen om een klacht over Medemblik in te dienen.